+30 års erfaring​

Medlem af garantiordning​

​Altid høj kvalitet og service

Murer med mange års erfaring

En murer der kan klare alle typer af opgaver

​​Søger du en dygtig murer? Så er du kommet det helt rigtige sted. Hos Murermester O. B. Johansen klarer vi alt inden for murerarbejde, og hvad enten det er en lille eller en stor opgave, kan vi være behjælpelige med et resultat i topklasse.  Vi hører til i Brønderslev, men vi kører gerne ud til private kunder i Vendsyssel, Hjørring og andre nærliggende områder i Nordjylland.

Vi arbejder med fokus på det individuelle behov og giver dig et ærligt og retfærdigt tilbud på en løsning, der matcher dine ønsker og drømme. Vi har mange års erfaring i faget som murer, som vi bruger til at give dig et holdbart og flot resultat.

​Murerfirma med byg garanti

Hos O.B. Johansen er vi naturligvis godt dækket ind forsikringsmæssigt på alle ansvarsområder, og vi er medlem af Byg Garantiordningen. Vores murerforretning dækker en bred vifte af opgaver, som også omfatter andre fagområder:

Som professionel murer er kvalitet og god service vores kendetegn. Det er til enhver tid vores mål at leve op til den høje faglighed, som vi har været kendt for siden etableringen.

Praktisk Information om tidligere års håndværkerfradrag

Kontakt os allerede i dag og få en billig pris

Ønsker du at høre mere om vores priser? Så kontakt din lokale murer allerede i dag. Du kan ringe til os på 98 80 10 33 eller 40 26 22 15. Du er naturligvis også velkommen til at skrive til os på obj@os.dk eller benytte vores kontaktformular. 

Vi ser frem til at udarbejde et flot og stabilt resultat til dig.

​Vi er vurderet 5 / 5 stjerner ud af 8 anmeldelser på Google

O.B. Johansen 

Kloakmester

Murermester

... mere end 30 års erfaring