+30 års erfaring​

Medlem af garantiordning​

​Altid høj kvalitet og service

​Renovering af badeværelse eller etablering af nyt badeværelse

Et af vores største specialområder er renovering af badeværelse, hvor vi som murer gennem mere end 30 år har udført mange forskellige slags renoveringer for kunder i Brønderslev, Hjørring, Vendsyssel og resten af Nordjylland. En badeværelsesrenovering kan give dit hjem et friskt pust, hvad enten du er til en enkel eller mere livlig stil. 

Vi kan også etablere et helt nyt badeværelse, hvis du ønsker dette. Vi kan tilbyde professionel vejledning i tråd med dine ønsker og dit budget, når du vil have nyt badeværelse, og vi sørger altid for, at du er med i hele processen, når du får foretaget en renovering af badeværelse.​

Nyt bad eller renovering med fokus på velvære

Badeværelset er et af de rum, vi opholder os meget i, og derfor er det vigtigt, at det er udført i solide materialer og med fokus på velvære og komfort. 

Vi har altid gode ideer til renoveringen af dit badeværelse, lige meget om det er lille eller stort, hvad angår valg af fliser, væggenes behandling, farvevalg, valg af interiør og ikke mindst indretningen.

Vi har også stort fokus på isolering af badeværelset allerede i planlægningsfasen, når vi etablerer et nyt badeværelse.

Få en totalløsning med murer, tømrer, VVS, el og maler

Med en totalløsning vil en renovering af badeværelse tage kortere tid, idet der ikke er nogen koordinering mellem håndværkere, der ikke er vant til at arbejde sammen. Vi samarbejder med andre håndværkere, som vi kan stå inde for.

Vi udfører blandet andet:

  • ​​Fjerner de gamle fliser
  • ​​Udgraver og bortkører jord
  • ​​Udlægger betonknus, der stampes til en stabil og bæredygtig bund
  • ​Lægger fliser, der vibreres for at få jævn overflade
  • Evt. kantstøber for at fliser ikke skrider ud (Synderen er servostyring på bil)​

Oftest i forbindelse med ny belægning, udskifter vi de gamle brønde og kloakker og evt. forbereder med nedlægning af kloakrør for fremtidig separatkloakering, for at undgå en ny opgravning af belægning.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Der er rigtig mange forskellige muligheder, når det kommer til renovering af badeværelse. Vi tilbyder attraktive priser, men den endelig pris afhænger blandt andet af, hvilke materialer du ønsker at anvende, og om der er tale om en større eller mindre renovering.

Kontakt os gerne allerede når du får de første overvejelser, så du får fuldt udbytte af vores knowhow. Vi kommer meget gerne forbi for at drøfte de mange forskellige muligheder for renovering af badeværelse eller nyt badeværelse i dit hjem. Det er stort set kun fantasien, der sætter grænser.

Kontakt os på telefon 98 80 10 33 eller på 40 26 22 15 for at høre nærmere om renovering eller nyt badeværelse. Du er naturligvis også velkommen til at skrive til os på e-mail obj@os.dk. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig.​

Skal vi kontakte dig?

Udfyld gerne formularen, så vil du høre fra os hurtigst muligt.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi er vurderet 5 / 5 stjerner ud af 8 anmeldelser på Google

O.B. Johansen 

Kloakmester

Murermester

... mere end 30 års erfaring