+30 års erfaring​

Medlem af garantiordning​

​Altid høj kvalitet og service

TV-inspektion af din kloak udføres

Er der problemer med huskloakken, kan en TV-inspektion være en god ide.

Med en TV-inspektion kan vi lokalisere og kortlægge skaden helt præcist og dermed finde ud af, hvordan vi bedst muligt løser problemet. Vores kloakmester arbejder i Hjørring, Brønderslev, Vendsyssel og resten af Nordjylland.

Kontakt til forsikringsselskabet

Ofte er det et brud på dine rør, der giver problemer, og i de fleste tilfælde er skaden dækket af din rør- og stikledningsforsikring. Ved hjælp af en TV-inspektion kan vi nemt lokalisere, præcis hvor skaden sidder henne.

Herefter hjælper vi dig med at kontakte dit forsikringsselskab, når fejlen er lokaliseret. Rapporten fra vores TV-inspektion anvendes som dokumentation over for selskabet.

Vi har nyt kameraudstyr med drejekamera og kan ligeledes inspicerer ud i grenrør få lavet en TV-undersøgelse, inden I køber hus.​

Professionel vejledning om TV-Inspektion

I kraft af vores mangeårige erfaring i branchen kan vi tilbyde professionel vejledning, så du er sikker på at få den løsning, der bedst passer til dit behov. Vi lægger vægt på kvalitet til fornuftige priser, og her går vi aldrig på kompromis.

Vi mener nemlig ikke, solidt håndværk behøver koste en formue

Vi sørger for altid at give dig gode råd og vejledning undervejs i forløbet, så du føler dig godt informeret omkring vores TV-inspektion.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på kloak-TV

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for TV-inspektion eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 98 80 10 33 eller på 40 26 22 15 for at høre mere. 

 Du er naturligvis også velkommen til at skrive til os på e-mail obj@os.dk, hvis du har nogle spørgsmål vedrørende TV-inspektion og kloak-TV.​

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen så kontakter vi dig hurtigst muligt​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi er vurderet 5 / 5 stjerner ud af 8 anmeldelser på Google

O.B. Johansen 

Kloakmester

Murermester

... mere end 30 års erfaring