+30 års erfaring​

Medlem af garantiordning​

​Altid høj kvalitet og service

​Separatkloakering og kloakering udføres i dit hjem

Hvis du endnu ikke har fået lavet separatkloakering i dit hjem, eller hvis du har brug for hjælp til at få etableret ny kloakering i hjemmet, så er vores kloakmester klar til at hjælpe dig godt på vej.

Vi er beliggende i Brønderslev, men kører ud til kunder i Hjørring, Vendsyssel og resten af Nordjylland.

Hvad er forskellen på separatkloakering og kloakering?

Separatkloakering og kloakering er to vidt forskellige ting. Kloakering omfatter det at få lavet ny kloak i og omkring dit hjem. Dette kan være nødvendigt at få gjort i forbindelse med renovering af badeværelse, hvor man måske har behov for at få lavet en ny kloak, eller man har behov for at få lavet helt ny kloakering i hele huset.

Det kan også være, hvis man har brug for at få skiftet sin gamle kloakering ud. Separatkloakering derimod er den type kloakering, hvor regnvand og spildevand adskilles. Separatkloakering er lovpligtigt, i henhold til kommunernes spildevandsplan, så hvis du ikke har separatkloakering, er det nødvendigt at få lavet dette.​

Vi hjælper dig med det hele

Hvis du skal have etableret separatkloakering, så er det muligt, at din allerede etablerede ledning kan bruges til spildevandet, og derfor er det kun nødvendigt at montere en ledning til regnvandet.

Separatkloakering kan både etableres med nedsivning af regnvand på egen grund eller ved tilkobling til en offentlig rørledning. Skal du have lavet om i din have eller indkørsel, tager vi selvfølgelig også højde for dette, lige såvel som vi har styr på alle papirer og kontakt til kommunen.

​Hvad koster separatkloakering?

Vores priser afhænger blandt andet af opgavens omfang, og om vi kan bruge den allerede etablerede ledning til spildevandet.

Vil du høre mere om separatkloakering, har du nogle spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så ring endelig til os på 98 80 10 33 / 40 26 22 15 eller skriv på e-mail obj@os.dk.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld gerne formularen, så vil du høre fra os hurtigst muligt.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi er vurderet 5 / 5 stjerner ud af 8 anmeldelser på Google

O.B. Johansen 

Kloakmester

Murermester

... mere end 30 års erfaring